stupefacţie


cum sa povestesc.
Intr-o lume paralela cu a noastra, 2 oameni se iubeau, la propriu. Numai ca, la sfarsit, cand ar fi trebuit sa fie, poate, un te iubesc sau un alint, au fost doar 2 priviri (goale?) si o tacere. Trecerea din cealalta dimensiune in realitate a fost fulgeratoare, luminile s-au aprins, decorurile fabuloase in intuneric au aparut ca spoieli si butaforie.

Hainele care nu imbraca nimic stau in depozite, nu pe oameni.

Blocajele de comunicare si pozitionarea in roluri fortate nu ajuta nici ele. Numai pentru ca vrei, nu inseamna ca se si intampla. Pentru ca, stii, trebuie sa ai motive pentru a face ceva, motive din fiinta ta, nu din dorintele altora sau date de curent. Nu ajunge. Nu.

Un motiv bun ar fi sa stii ca esti iubit si acceptat asa cum esti si pentru ceea ce esti, un altul ar fi sa stii ca poti sa te increzi in omul din tine si alte cate…Pentru ca, da, daca un om doreste sa te schimbe foarte mult, s-ar putea sa nu te vrea pe Tine de fapt. Pentru ca, chiar de te schimbi, o vei face in felul si in timpul tau, nu al celuilalt si schimbarea ta va arata altfel.

…just being myself…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s