la un ceai, de dimineata


deci…pentru azi ce sa fie?
Decizii…decizii…cum zice Alex: „ai asa de multe de facut, ca te asezi pe pat, sa te gandesti la asta” of.:)
Sunt multe, multe de facut, unele nu asa placute si parca mereu ai vrea sa sari spre partea distractiva, aia cu bautura cu umbreluta, sau concertul, sau sunetul rotilor de la role sub picioare, in bataia vantului in parc. Dar cu praful ce ne facem? Dar cu cardul care tipa ca vrea la banca? Dar cu frigiderul gol? So…no more Carrie Bradshaw pentru azi.
Carrie…Carrie ar merita un post numai al ei. Si toata iubirea mea pentru SATC, serialul care inca se lateste pe 6GB pe hardul meu, dupa 4 ani de la download. Cand eram la Iasi si ramaneam in cate o seara singura, nu ma suparam deloc. O punga mare de alunite si cateva episoade, si parca as fi petrecut o zi cu cele mai bune prietene ale mele, desigur in lumea lor stralucitoare.

Bine, si ea, fata aceea nu frumoasa, dar placuta, cu zambetul larg si inima mare, care-si punea aceleasi intrebari ca si mine, chiar daca de pe o pereche de tocuri mai inalte si mai cu staif.
Primul SaTC de ecran mare m-a prins, la al doilea in schimb nu am mai rezistat. Prea multe haine insirate si prea putine evenimente notabile. Hainele erau decorul frumos, partea ilustrativa, nu trebuiau sa vie sa astupe cu haine sufletul lor.

Bine, bine…ma duc.In viata ma duc. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s