Vrem trotuare permanente!


Vreau sa traiesc intr-un oras cu trotuare permanente. De cand m-am mutat in Bucuresti, nu am vazut strada mai scociorata ca soseaua Pipera si precedatoarea ei, Aurel Vlaicu. Mereu e o conducta de schimbat, niciodata asfaltul de pe trotuare nu-i mai vechi de 3 luni, de cele mai multe ori el nu exista, si tu ca pieton nu ai decat sa te lasi luat/atins/pupat de masinile care trec cu viteza maxima posibila. Hotarati-va oameni buni! Azi sapa Apa nova, maine Enel, poimaine cei de la gaze si cand se parea ca-s toate bune si frumoase, se porneste constructia pasajului si sunt iarasi toate, de data asta pe urmatorii 3-4 ani, cu susul in jos…Nu mai sunt la moda trotuarele vechi, prin care strabat radacini de copaci si fire de iarba.

Beton, asfalt, rabit, folie de polietilena, picamere, excavatoare, bocanci inmuiati in bitum, miros de benzina arsa, galagie, poluare, disconfort. M-am saturat!
Partea buna a lucrurilor: pentru cei care vor sa vada, la A.V. se preda o mega-lectie de constructii de drumuri:) Hai, studenti la constructii, nu e departe de campusul vostru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s