Motiv si motivatie…la 30 de ani


Am fost aseara la Mircea Vintila, in Puzzle. Locul ok, chiar in Piata Victorie. Lume destul de buna, nisata…what the blurp do we know? 26…31…37…
Pe drumul inspre casa, ce trecea pe langa Bellagio, discutii semi-snoabe despre cum unii n-ar intra in carciuma aceea kitchoasa, altii despre cum de ce sunt fete ce vor agatate miercurea pe acolo…Si unora si altora le spun ca strugurii sunt acri…
Mereu voi asocia genul asta de cluburi cu tineretea careia ii place sa danseze langa alta tinerete, cu energia si timpul liber la discretie…Iar daca strugurii sunt sus, nu inseamna ca nu-s buni, domnilor! 🙂
Cautati-va prin cotloane de ceva invidie bine deghizata… si identificati toate motivele corecte ale parerilor pe care le aveti.

Elena, instructoarea de luni si vineri de la Magnolia face acrobatie sincronizata intr-un club de genul asta din Bucuresti. 4 fete atlete frumoase se ridica la 4-5m sus deasupra pamantului pe bucati de panza de care se innoada, se deznoada, se rotesc si se misca gratios. E greu, frumos, spectaculos, e sport la nivel inalt!

Io, asa ca chestie, vreau sa vad cum e. Sa vad cum e sa fii cat de frumoasa se poate. Prin munca si grija, da, vreau un spate si brate frumoase, vreau incredere, vreau fuste scurte si decolteu (nu, nu impreuna).
Cine zice ca frumusetea interioara e mai importanta, este urât 🙂 Sunt importante amandoua, si daca neglijezi exteriorul, interiorul nu se imbogateste automat. So, suck that si iubeste-te si in exterior. Daca nu acum, atunci cand? Acum infloresc, acum e cel mai bun moment. Acum am permisivitatea interioara, dorinta si nevoia.
Nu este Taur care sa se hraneasca doar din idei, mereu am fost mai usor sedusa de frumusetea fizica si „chimie” (hormonii, da)….poate pentru ca nu ma consideram pe mine destul de frumoasa si cautam ce credeam ca n-am.
Acum stiu ca-s un mediu sanatos, ba chiar more than pretty, dar ca nimic nu-i vesnic daca nu ne iubim si ingrijim. Cred ca face parte din cunoasterea de sine, sa stii ce gandesti, cum esti, ce pretuiesti, cum te vad ceilalti.
Iubesc frumusetea, o caut si o las sa-mi dicteze. O lume mai armonioasa din punct de vedere estetic n-ar avea cum sa fie decat mai buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s